Summa sidvisningar

söndag 1 januari 2012

Gott nytt år


Ett nytt år kräver också en ny bild. Var ute i grannskapet och passade på att ta en del nya bilder. Den här hittade jag på busskuren hos oss där isblommorna hade slagit sig ner på glaset. Tyvärr hade solen redan  försvunnit bakom granarna på andra sidan vägen och  det blev inga sprakande  reflexer i glas och is. Jag får väl vänta till nyårsnatten när fyrverkeriet sprakar igång. Däremot lyckades jag med en båge i texten vilket jag aldrig gjort tidigare.( Tack Pia för inspirationen.)
 Nyårsnatten kom och med den alla fyrverkerierna. Samt även tio minusgrader vilket gjorde det ännu besvärligare att ta bilder på hela tillställningen. Det går helt enkelt inte att ta sådana bilder med en enkel pocketkamera. Den hinner inte med och det blir alldeles för skakigt. Men jag fick  ändå  en pangbild på det nya året.

Det var nog av en ren slump som jag tryckte av i exakt rätt sekunddel för att  fånga raketens färd mot  natthimlen. Bilden  åskådliggör  även  uttrycket eldkvast rätt bra. Men bilderna mot skyn blev lika  dåliga som förra året. Här i alla fall en där det fastnat något.

1 kommentar:

  1. God fortsättning på det nya året till dig Arne!
    Härlig frostbild du fick och kul med eldkvasten!
    Också trevligt med ditt tack och att du fick inspiration hos mig! :)
    Mvh Pia

    SvaraRadera