Summa sidvisningar

onsdag 18 januari 2012

Insändare


Vem hade kunnat ana att  mitt inlägg kring årsskiftet  - klicka här -skulle  resultera i en riktig insändare i lokaltidningen och  även publiceras. I och med det trodde jag att  jag sagt mitt och andra fick tycka vad dom ville. I förra numret av tidningen fanns dock  en svarskommentar. Inte från kommunen som man hade kunnat förvänta sig, utan från  troligen en privatperson enl. bilden nedan

Som framgår i bloggen blev jag  redan upplyst om att det fanns 2 varianter av denna almanacka  vilket personen som svarade på min insändare  inte kunnat läsa sig till. Så det är inget att tjafsa vidare om.

Nu hänger den  riktiga almanackan på väggen och januaribilden har bläddrats fram.

Även i årets upplaga finns flera motiv som jag också fotograferat, men vid andra årstider. Så kommunens väggalmanacka  blir nästan lite personlig. Inte att undra på att  man ryade till lite när den uteblev. Av ren nyfikenhet gick jag även in på  biblioteket idag och fick höra att man kunde få  kommunens  almanacka där. Exakt  som insändaren tipsade. Däremot vet jag inte varför inte alla fick årets almanacka.

1 kommentar:

  1. Kolla in tidningen Klassikers almanacka. Puh, vilka bil(ar)der. :)

    SvaraRadera